Tienerkoor Joy

Wij willen ons even voorstellen. Het tienerkoor Joy is een fris jong koor met zo’n 12 leden in de leeftijd tussen de 12 en 20 jaar. Ongeveer eens in de maand zingen we tijdens een viering in de Jozef- of Victorkerk. Ook zingen we tijdens de vormelvieringen hier in Noordwijkerhout. Dit is altijd een grote happening.

Tijdens onze repetities op woensdagavond van 18.45 tot19.45 uur in de Victorkerk is het dan ook een gezellige boel. Maar er wordt natuurlijk ook hard gewerkt aan onze zang. Hiervoor zorgt onze enthousiaste dirigent Norman Ebiclio. Op de piano worden we begeleid door Eli’t Hart .
Een hoogtepunt van het jaar is voor ons het jongerenkorenfestival in Rijsbergen waar we ieder jaar weer naar uitkijken. In 2007 deden we voor het eerst mee aan dit festival. Toen bestonden we nog maar een paar maanden. Ook bij het korenfestival in Poeldijk zijn we ieder jaar weer van de partij.
In maart 2012 bestonden we 5 jaar. Dit was alle reden voor een feestje. Op zondag was er een feestelijke High tea, die zelf door de leden samengesteld was. Toen hadden we ook wat oud-leden uitgenodigd en het werd erg gezellig.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. We missen nog wat mannenstemmen bij het koor, maar meiden zijn natuurlijk ook welkom. Dus lijkt het je leuk om je stem te laten horen kom dan een keertje bij onze repetitie kijken: op woensdagavond van18.45 tot19.45  uur in de de Victorkerk.

Voor meer informatie neem contact op met

Jan Hoogeveen tel: 0252-370181