Schalmei St.Jozef

De kinderen van het kinderkoor ‘de Schalmei’ hebben een bijzondere brief gehad.
Een paar weken geleden kregen zij een brief van Sinterklaas.
En hierin stond het volgende:

Lieve kinderen,

Ik zit nu lekker in de Spaanse zon,
Met een glaasje sangria op mijn balkon.
De Pieten maakten een film over Sinterklaas
Maar het is zonder muziek, helaas
Toen had ik het volgende idee,
Waarom doen de kinderen van “De schalmei” niet mee.
Zij hebben de mooiste stemmen van Nederland,
Dat las ik in de Noordwijkerhoutse krant.

In het kasteel van Sinterklaas zijn drie muziek pietjes,
Zij maakten 3 nieuwe Sinterklaasliedjes.
Als jullie ze zingen vind ik dat vet cool,
Dat klinkt van mij wel gek maar je weet wat ik bedoel.
Doen jullie met zingen goed je best,
De mensen van de opnamen doen de rest.

Groetjes van Sinterklaas

Hij vroeg de kinderen of zij liedjes wilden inzingen voor zijn film. En natuurlijk wilden de kinderen dat doen. Op Vrijdag 9 oktober zijn de liedjes in de Maasgaarde opgenomen door 2 zeer vakkundige heren!
Iedereen heeft goed meegedaan en we zijn heel benieuwd naar het resultaat!

Pauline van Eeden

Uitje

Op zondag 27 september vertrokken de kinderen van Schalmei, na de gezinsviering, naar Duinrell, voor hun langverwachte uitje. Dit uitje wordt altijd mogelijk gemaakt door de parochianen die met de kerstvieringen iets geven aan de "emmercollecte". Met de opbrengst hiervan wordt iets leuks georganiseerd voor de "jeugd" die zich inzet voor de parochie. Het uitje stond eigenlijk al eerder op de agenda, namelijk voor de grote vakantie, maar toen was het 's ochtends heel slecht weer, en moesten we beslissen om het voor die dag af te zeggen. Gelukkig konden we het verschuiven naar 27 september, en wat was het een stralende dag! De kinderen hebben het super naar hun zin gehad. Dank aan de ouders die mee gingen als begeleiding en ouders die de kinderen naar Duinrell wilden brengen! Namens kinderkoor Schalmei reuze bedankt voor uw gave aan de emmercollecte! Hopelijk kunnen we dit jaar ook weer op uw gift rekenen!

Teddy van den Burg

Kinderkoor Schalmei van de St. Jozefparochie

Het kinderkoor bestaat al heel lang en nog steeds zingen kinderen met veel plezier bij dit koor. Er wordt altijd gerepeteerd in de Maasgaarde, op vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Als kinderen een keer willen komen kijken/proberen zijn ze altijd welkom. Voor verdere informatie kunt u bellen met: Teddy van den Burg - tel. 377222